Anasınıfı ve 1. sınıfların Uyum Eğitimleri hakkında bilgilendirme

Sayın Veli

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin Uyum Eğitimleri 05.09.2022 Pazartesi günü başlayacaktır.

Anasınıfı sabahçı öğrencilerimiz 08.00 - 10.00 arası

Anasınıfı öğleci öğrencilerimiz 10.30 - 12.30 arası

1. sınıf öğrencilerimiz 09.00 - 11.20 arası okulda olacaklardır.

Çocuklarımızın kullanacakları (anasınıfları ve 1. sınıflar için) kişisel malzeme ve kırtasiye malzemeleri öğretmeninizin yapacağı veli toplantısında sizlere bildirilecektir.

Uyum haftası ( 05 - 09/2022 ) süresince ( anasınıfları ve 1. sınıflar )   öğrenciler okulda kısa süreli kalacakları için yanlarına sadece su koymanız(cam şişe olmayacak) yeterli olacaktır.

Yoğunluğa sebebiyet vermemek için size verilen saatten çok önce gelmeyiniz, geç kalmayınız, zamanında gelmeniz önem arzetmektedir.

Öğrencilerimiz uyum eğitiminde iken okulun çevresinden bir yere ayrılmamanızı(okul kapısının önünde beklemeden)her an size ihtiyaç duyacağımızı unutmayalım. Çocuklarımızın uyum eğitimi tamamlandığında  öğrencimiz ,öğretmen tarafından bizzat size teslim edilecektir, bu nedenle meraklanmanız gereken hiç bir durum olmayacaktır.

Yayın: 02.09.2022 - Güncelleme: 02.09.2022 13:23 - Görüntülenme: 455