11-15 Mart Haftası Haftanın Öğrencileri

Mrt

Okulumuz Sınıf Öğretmeni Süheyla BALKARLI öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla 12 Mart İstiklal Marşının Kabulünü coşkuyla kutladık. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy'u bir kez daha minnetle yad ettik.

İstiklal Marşı'nın 103. Yılı etkinlikleri kapsamında okulumuzda düzenlenen "İstiklal Marşı' nı Güzel Okuma Yarışması"nda dereceye giren öğrencilerimize madalyaları Sınıf öğretmenleri tarafından verilmiştir. Ayrıca cesaretlerinden dolayı yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz. Dereceye giren öğrencilerimiz şu şekildedir;

Anasınıfları

2. Muhammet Taha DOĞAN

3. Eylül SARI

Mrt

Ramazan ayının gelişi ancak bu kadar güzel kutlanabilirdi.

4-8 Mart Haftası Haftanın Öğrencileri

Mrt

Anasınıfı C şubesi öğrencilerimiz Ramazan Ayına özel düzenledikleri aile Katılım etkinliğinde anneleriyle birlikte seccade yaptılar. Bir yandan anneleriyle birlikte etkinlik yapmış olmanın verdiği mutluluk, diğer yandan Ramazan ayının manevi huzuruyla eğlenceli ve sevgi dolu dakikalar geçirdiler. Etkinliği organize eden öğretmenimiz Döndü Gürbüz' e ve etkinliğe katılım sağlayan velilerimize teşekkür eder, hayırlı ve bereketli Ramazanlar dileriz.

Mrt

3/E sınıfı öğrencileri 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel kartlar hazırladılar. Hazırladıkları kartların içine kutlama mesajları yazan öğrenciler, annelerine Kadınlar Günü hediyesi hazırlamanın heyecanı içerisinde aktivitelerini tamamladılar.

Mrt

Temiz sınıf Temiz Okul projemizde Şubat ayının en temiz sınıfı 2-A sınıfımız oldu. Temizlik konusunda öğrencilerini çok iyi yetiştiren 2-A sınıfı öğretmenimiz Şule Tokgöz hocamıza ve emeklerinden dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4-B sınıfı Ramazan ayı münasebetiyle kitap ayracı etkinliği yaptılar. Ayraçları Ramazan ayina özel sözler ve figürlerle süsleyen öğrencilerimize ve etkinliği düzenleyen 4-B sınıfı öğretmenimiz Remzi Akgül hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Rehber Öğretmenimiz Nagihan DURNAGÖL tarafından yürütülen I GROW UP WITH EMOTIONS/DUYGULARLA BÜYÜYORUM e twinning projesi kapsamında 3/F sınıfı öğrencileriyle Duygu Küpü etkinliği yapılmış, ardından da öğrencilerimizin ellerinden çıkan rengarenk duygu ifadeleri ile pano oluşturulmuştur.

Mrt

3/E sınıfı öğrencilerimiz öğretmenleri Şehriban KILIÇ SOYLU öncülüğünde "Nature is Our Home" e Twinning Projesi kapsamında ağustos böceği ile karınca masalını canlandırdılar. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Papatyalar sınıfımız "Dililmizin Zenginlikleri " kapsamında geleneksel kültür ögelerimizden kilim dokuma etkinliği yaptılar. Ufak ufak kilim dokuyan öğrenciler bu işin aslında ne kadar zor olduğunu görmüş oldular. Etkinlikte emeği geçen anasınıfı öğretmenimiz Pınar Uyunmaz hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Toplumumuzda deprem bilincinin oluşturulması ve depremlere karşı daima hazırlıklı olunması amacıyla ülkemizde her yıl 1- 7 Mart tarihleri arası Deprem Haftası olarak kabul edilmektedir.

Okulumuz da da sınıflarımızda deprem tatbikatı yapılmıştır. İlimizde de yaşanan büyük deprem sonrası öğrencilerimizin daha bilinçli olduğu tatbikata gerekli özeni gösterdikleri görülmüştür.

Tatbikatta emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İl Milli Eğitim Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüzün hazırlamış olduğu Aile Eğitim Bülteni

26 Şubat- 1Mart haftası haftanın öğrencileri