May

Anasınıfı A şubesi öğrencilerimiz Öğretmenleri Emine PEKEREN liderliğinde okulumuz arka bahçesinde anneleriyle birlikte lezzetli bir kahvaltı yaptıktan sonra sulu boya baskı, taş boyama, yüz boyama vb. çeşitli etkinlikler yaparak eğlenceli ve kaliteli vakit geçirdiler. Öğrencilerinin hafızalarında güzel bir anı bıraktığı için öğretmenimize ve çocuklarına eşlik eden annelerimize teşekkür ederiz.

May

İlimizde düzenlenen Jimnastik yarışmalarında "Minik Kızlar A Grubunda" Azra Bağdiken(4-B), Esila Zeynep Özdemir(4-A), Belinay Gök (3-B) isimli öğrencilerimiz okulumuzu temsil etmişlerdir.

Ayrıca "Minik Kızlar B Kategorisinde " Gülay Salman (1-C) il üçüncüsü olmuştur.

"Minik Erkekler A Kategorisinde " takım olarak

Atilla Salih Yilmaz (3-C)

Hüseyin Eymen Çetin (3-G)

Eymen Tuna Bulut(3-G) isimli öğrencimiz Kahramanmaraş il birincisi olmuştur.

Öğrencilerimize okulumuzu gururlandırdıkları için çok teşekkür ederiz. Ayrica öğrencilerimizi çalıştıran beden eğitimi öğretmeni ve velimiz olan Merve Yılmaz hocamıza emeklerinden dolayı ayrıca teşekkür ederiz.

May

Her ay ayın en temiz sınıfı projemizde Nisan ayında en temiz sınıfımız 3-C sınıfımız oldu. 3-C sınıfı öğretmenimiz Ahmet Tevfik Bozkurt hocamıza ve sınıflarını sürekli temiz tutan 3-C sınıfı öğrencilerimizin hepsine teşekkür ederiz.

May

Anasınıflarımızdan Kelebekler sınıfı anne çocuk etkinliği yaptılar. Etkinlikte taş boyama , patates baskı, ip baskı yaptılar. Etkinlik kahvaltı ile başladı ve müzik eşliğinde yapılan etkinlikte öğrencilerimiz ve velilerimiz çok eğlendiler. Etkinlikte emeği geçen Suna Çam öğretmenimize ve katkıda bulunan bütün velilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının bu yıl ilk kez düzenlediği 23 Nisan Özel Oturumu etkinliği ile  23 Nisan 1920'deki TBMM'nin ilk oturumu yeniden canlandırıldı. Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile  birlikte 81 ilden gelen 115 öğrencinin katıldığı programa ilimizden Sehit Fatih Gök ilkokulu 4-B sınıfı öğrencisi Alper Pakyardım katıldı. Döneme özgü kıyafetlerle birlikte tarihi  Birinci mecliste bir  araya gelen öğrenciler temsili olarak dualar  esliginde Türk Milletinin iradesini temsil eden Birinci Büyük Millet Meclisini actı.

Ogrencimize okulumuzu gururlandirdigi icin cok tesekkur ederiz. Ayrica ogrencimizi yetistiren Annesine ve  babasina ve sinif ogretmenimiz Remzi Akgul ogretmenimize de verdigi emeklerinden dolayi tesekkur ederiz.

22-26 NİSAN HAFTASI HAFTANIN ÖĞRENCİLERİ

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu sene alışılmışın dışında farklı bir etkinlikle kutladık.

Yüz Boyama, Taş Boyama, Takı Tasarımı, Ebru Sanatı, Sulu Boya, Rulo Boya, 8D Sinema gibi etkinlikler ve Çiğ köfte, Tavuk Dürüm, Tatlı, Pamuk Şeker gibi yiyecekler de vardı. Ayrıca konser , Ozan Atışması, Polis köpeği gösterisi, kareoke, survivor parkuru, dart, penaltı yarışı, balon yarışı vb bir çok etkinliğimiz oldu.

Öğrencilerimiz dileği etkinliğe katıldı.

Velilerimizin ilgisi de yoğundu 23 Nisan Şenligimize.

Bu unutulmayacak güne imza atan bütün öğretmenlerimize, hizmetlilerimize, Kahramanmaraş Büyük Şehir belediyesine, velilerimize ve okul idaremize emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.

Öğrencilerimizin mutluluğu  her şeye değer .

15-19 Nisan Haftası Haftanın Öğrencileri

Nis

Bugün 1-F sınıfımız velilerinden ozanlarimiz davetimize icabet edip öğrencilerimize ufak bir konser verdiler. Eğlenceli zaman geçiren öğrencilerimiz türkülere de eşlik ettiler. Etkinliği düzenleyen 1-F sınıf öğretmenimiz Balkır Karaguzel hocamıza ve davetimize icabet eden ozanlarimiza teşekkür ederiz.

Nis

Mart ayı en temiz sınıfımız 1-E sınıfımız oldu. 1-E sınıfı öğrencilerimizi sınıflarını sürekli temiz tuttukları için ve öğrencilerini temiz olma konusunda yetiştiren 1-E sınıf öğretmenimiz Ali Yıldırım hocamıza teşekkür ederiz.

1-5 Nisan Haftası haftanın öğrencileri

Nis

Bursa Osmangazi ilçesi Gazi İlkokulu öğrencileri okulumuz öğrencilerine Ramazan Bayramı tebrik kartları gönderdiler. Bu nazik ve ince düşüncelerinden dolayı Gazi İlkokulu öğrencilerine ve öğretmenlerine çok teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz çok mutlu oldular.

25-29 MART HAFTASI HAFTANIN ÖĞRENCİLERİ

Mrt

3-E SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ DOĞAL VE YAPAY ÇEVRE KONUSUYLA İLGİLİ HAZIRLADIKLARI MATERYALLERİNİ SERGİLEDİLER.

Mrt

12 Mart Dünya Çiçek Ekme Günü ve 4 Nisan Dünya Uluslararası Çiçek günü kapsamında Nature is our home etwinning Projesi kapsamında Okulumuz arka bahçesinde çiçek ekimi yapıldı. Emeği geçen ögrencilerimizi ve Öğretmenimizi tebrik ederiz.