May

Depremin öğrencilerimiz üzerindeki olumsuz etkilerini azaltmak için okulumuzda 5-9 Haziran 2023 tarihleri arasında 'Çocuk Oyunları Turnuvası' düzenlenecektir.

Ock

10 Ocak salı günü saat 12:30 da okulumuz konferans salonunda seminerimiz olacaktır. Konularımız;

1- Okul başarısında ailenin rolü

2- Bilinçli teknoloji kullanımı

3-Stres yönetimi

Tüm velilerimiz davetlidir.

velilerimiz için teknoloji bağımlılığı ile ilgili güzel bir broşür

Eğitime katılmak isteyen;

Anasınıfı / A - C, 1/ F - G ve 3. Sınıf velilerimiz Rehber Öğretmen Gülşah BOYAR ile

Anasınıfı / B, 1/ A – B – C ve 4. Sınıf velilerimiz Rehber Öğretmen Sultan Hümeyra UZUN ile

Anasınıfı / D, 1/ D – E ve 2. Sınıf velilerimiz Rehber öğretmen Nagihan DURNAGÖL ile

İletişime geçerek kayıt yaptırabilirler.

Eyl

İlerleyen haftalarda " Aile Okulu Eğitimi " nin okulumuzda hangi tarihlerde açılacağı ile ilgili bilgi verilecektir.

Eyl

Sayın Veli

Anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerimizin Uyum Eğitimleri 05.09.2022 Pazartesi günü başlayacaktır.

Anasınıfı sabahçı öğrencilerimiz 08.00 - 10.00 arası

Anasınıfı öğleci öğrencilerimiz 10.30 - 12.30 arası

1. sınıf öğrencilerimiz 09.00 - 11.20 arası okulda olacaklardır.